Draft 2020

Tegnap véget ért az idei Draft így most már az összes kiválasztott játékost ismerjük. Az utolsó napot is a Cincinnati Bengals kezdte és kiválasztotta a még elérhető legjobb linebackert, Akeem Davis-Gaither személyében. Egy pickkel később kiment Saahdiq Charles offensive tackle is akivel a negyedik körben nagyon jól járt a Redskins.

A Cleveland Browns a 115. helyen megszerezte Harrison Bryant tight endet aki 2.137 elkapott yardot szerzett az egyetemen és nagy erősítés lehet a tavaly David Njoku sérülése után tight end poszton szenvedő csapatnak. Három pickkel később a Broncos is tight endet választott Albert Okwuegbunam-et aki Noah Fant-al jó párost alkothat majd.

Az Indianapolis Colts a negyedik körben Jacob Eason-t választotta aki Philip Rivers tartaléka és utóda lehet mert a tavalyi szezon bebizonyította, hogy Jacoby Brissett nem megoldás. A Raiders a negyedik körös kompenzációs választással Amik Robertson cornerbacket választotta.

A 159. helyen a New England Patriots kickert választott Justin Rohrwasser személyében. Ez nem meglepő, mert az offseasonban megváltak a csapatot 14 éve szolgáló Stephen Gostkowskitól. A 185. helyen a Miami Dolphins Blake Ferguson-t szerződtette aki long snapperként játszik. Defensive end poszton is maradt két érdekes játékos az 5. körre, Curtis Weaver-t a Miami Dolphins, Bradlee Anae-t a Dallas Cowboys választotta.

Az 5. körre is maradt egy irányító akit korábbra vártak. A Georgia irányítóját Jake Fromm-ot a Buffalo Bills választotta ki a 167. helyen így Josh Allen tartalékaként kezdheti meg a pályafutását. Az Eagles az ötödik körben még egy célpontot adott Carson Wentz-nek John Hightower személyében.

A hatodik körben a Bengals tovább erősítette a támadófalát Hakeem Adeniji offensive tacklelel. A Browns és a Ravens elkapót választott, előbbi  Donovan Peoples-Jones-t utóbbi James Proche-t választotta. A Los Angeles Chargers a defensive back sorának erősítése mellett döntött Alohi Gilman kiválasztásával.

A Draft végére is maradtak irányítók, a Jacksonville Jaguars a hatodik körben Jake Lutont-t választotta. Tavaly Gardner Minshew is hatodik körös volt. Az utolsó körben a Tennessee Titans Cole McDonald-ot, a Dallas Cowboys Ben DiNucci-t, a New Orleans Saints Tommy Stevens-t és a Minnesota Vikings Nate Stanley-t választotta.

Ez persze csak pár kiragadott játékos de a teljes utolsó napi listán pár éven belül lesz jó pár olyan játékos akinek neve visszaköszön majd a Pro Bowl vagy esetleg az All-Pro listáról is.