Justin Herbert

A csapatunk háza táján az elmúlt másfél nap legnagyobb pletykája, hogy komolyan figyeljük Justin Herbertet. Számos teóriát olvastam már ezzel kapcsolatban, főleg az olvasói fantázia szalad ilyenkor messzire, de más oka van ennek, mint gondolnánk.

Egyértelmű, hogy a világban bármi megtörténhet (sajnos tapasztaljuk) és az NFL general managereire is igaz, hogy akármire képesek, pláne Dave Gettleman. Láttuk tavaly, hogy az Arizona Cardinals egy év után lemondott Josh Rosenről és Kyler Murray-t draftolták. Mi azonban az edzőváltás ellenére sem fogunk eljátszani egy ilyet, ennek a rezsimnek Daniel Jones az embere. Azt azonban vegyük számításba, hogy nem tudjuk mi lesz 4-5 év múlva és melyik játékosra lesz szükségünk. A 2015-ös 1/1 Jameis Winston jelenleg szabadügynök és bármelyik idei top tehetség is hasonló pályát járhat be, mint ő. Külön kategóriát képvisel az irányítók piaca és lehet, hogy egy esetleges bukás után a későbbi csereirányítóját találja meg valamelyik csapat Herbertben. Befolyásoló tényező lehet, hogy milyen módon viselkedett egy draft előtti interjún, mik azok az információk amelyeket ilyenkor sikerült róla összegyűjteni.

Így azt mondom, hogy ne kerítsünk nagy feneket ezeknek a híreknek, ez még smokescreennek is kevés. A csapatok mindent tudni akarnak az összes játékosról, a legforróbb neveket pedig kivétel nélkül alaposan nagyító alá veszik.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu