Isaiah Simmons

Blake Martinez megszerzésével és David Mayo hosszabbításával próbáltunk javítani a hagyományosan gyenge linebacker soron, de azért így is elfér az erősítés. Kikből válogathatunk?

1. Isaiah Simmons

Azt hiszem mindent tudunk már róla, az egyik esélyes az 1/4-re. Több poszton bevethető hiperatlatikus játékos, aki a profik között is a védelem vezéralakja lehet.

2. Kenneth Murray

Ami a pass rushereknél az “el tud fordulni a fal szélén”, az a linebackereknél a “sideline to sideline speed”. Ez megvan Murray-nek, persze nemcsak emiatt várják az első körbe, hanem valóban komplett csomagot alkot. Akár MIKE akár WILL LB-ként is lehet jövője.

3. Patrick Queen

Kevesebbet volt pályán a vártnál, dehát egy bizonyos Devin White volt az elődje. Ő már inkább ígéret mint bizonyított tehetség, de a képessége alapján korrekt kezdő válhat belőle.

4. Malik Harrison

Itt már találunk némi szakadékot, hiszen az Ohio State játékosa valamivel nagyobb testalkattal rendelkezik, mint egy 21. századi linebacker és vélhetően az első két downnál lehet majd igazán hasznos.

5. Willie Gay Jr.

Volt némi balhéja az egyetemen, így különösen rosszul jön neki ez a jelenlegi helyzet. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy felül tud kerekedni ezeken a problémákon, hiszen a képességei alapján NFL szintű védővé válhat.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu