Jeffrey Okudah

A secondary volt a 2019-es védelmünk egyik leggyengébb pontja, így nem csoda, hogy megszereztük James Bradberry-t. A túloldalon a tavalyi első körös DeAndre Bakertől kell a javulás, de a slotban így is gondban lehetünk.

1. Jeff Okudah

Őt is elérte a negatív hype, olvastam olyan véleményeket, amelyek szerint korábban választhatják ki Hendersont, mint Okudah-t. Érdekes meglátás maradjunk annyiban, nálam egyértelműen a kiváló lábmunkájáról ismert Ohio State CB van az első helyen. Nagy eséllyel válnak be az innen érkező top játékosok és Okudah-t talán még a Lions sem tudná lehúzni.

2. Kristian Fulton

Ugyanez igaz az LSU-ra is, főleg ha a cornerbackekről van szó. Nem neki vannak a legdurvább statisztikái, ennek azonban az az oka, hogy féltek tőle az ellenfél irányítói.

3. C.J. Henderson

Akár Henderson is lehetne a második a listán, de félek a Florida játékosoktól. Ennek ellenére jó esélyt látok rá, hogy az 1/9-re viszi a Jaguars.

4. A.J. Terrell

Vélhetően el kell töltenie még néhány órát az edzőteremben, hiszen a papírforma alapján szenvedni fog a nagyobb testű elkapók ellen. A leendő edzői stábjától is függ majd a sikeressége, a press coverage nem az erőssége, de off-manben megtalálhatja a számításait.

5. Jeff Gladney

Ő inkább a sokoldalúságával emelkedik ki, man és zone coverage-ben is alkalmazható. Reális sansz van arra, hogy sokra értékelje valamelyik csapat a futballintelligenciáját.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu