Second Round Draft

Megírtam, hogy kik azok a második körbe várt játékosok, akik már az első napon csapatot találhatnak maguknak, most azokat a top tehetségeket veszem szemügyre, akik hátrébb csúszhatnak a vártnál.

D’Andre Swift, RB (Georgia)

Nem tudom mennyire valós, hogy ideírtam Swift nevét, hiszen nála az sem biztos, hogy néhányan első körösnek tartják. Ő és Dobbins van a listák élén, én azt is el tudom képzelni, hogy egyik futót sem választják ki csütörtökön. Nem a napjainkban értékelik a legmagasabbra ezt a posztot, így akár arra is látok egy kevés esélyt, hogy mindegyik RB-nek várnia kell péntekig az ünnepléssel.

Laviska Shenault Jr., WR (Colorado)

Nem ő a kedvenc elkapóm. Magas és gyors WR, aki fizikailag teljesen rendben van, de lehetett volna produktívabb. Volt egy sérülése, ráadásul gyengébb lett a teljesítménye 2019-ben, így látok rá esélyt, hogy szem előtt tartják ezt a csapatok is.

A.J. Epenesa, EDGE (Iowa)

Gyengén muzsikált a combine-on, ráadásul a testalkata miatt elsősorban 4-3-ban alkothat igazán. Könnyen el tudom képzelni, hogy Gross-Matos és Baun is előtte kerül kiválasztásra, így reális lehet, hogy várnia kell a nevének az elhangzására.

Grant Delpit, S (LSU)

A lista legnagyobb neve. 2018-ban volt egy kulcscsonttörése, de nem emiatt esett vissza a ranglistákon, hanem az ellenfelek megállításával van problémája. Landon Collins-szal látok párhuzamot, aki a második kör elejéig csúszott és felmentünk érte, nála a coverage jelentett problémát.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu