Egy tegnapi interjúban Rob Gronkowski az esetleges visszatérésről beszélt majd alaposan felpörögtek az események. A tight end értesítette csapatát, hogy vissza akar térni a pályára de a Tampa Bay Buccaneers játékosa akar lenni.

A két csapat elkezdett tárgyalni a traderől és nagyon hamar egyezségre jutottak. A Bucs Gronk mellett kap egy hetedik körös választást és átadja a Patriots-nak az idei negyedik körös pickjét.

Gronkowski korábbi Patriots-os szerződéséből még hátra volt egy év és Ian Rapaport jelentése szerint 10 millió dollárt fog keresni az idei szezonban. Gronk visszatérése annyira gyorsan történt, hogy már a fizikai felmérőn is átment.

Az eset nagyban hasonlít Marshawn Lynch pár évvel ezelőtti visszatérésére. Akkor a Seahawks visszavonult running backje közölte korábbi csapatával, hogy az otthoni csapatánál, az Oakland Raiders-nél akar játszani és a csapatok pillanatok alatt lebonyolították a cserét.

Itt most nem a hazai csapat hanem Tom Brady személye volt a motiváció. A csere után azonban felmerül, hogy milyen egészségügyi állapotban van Gronk mert korábban saját bevallása szerint minden egyes porcikája fájt. Nagy kérdés, hogy meddig fog)a bírni mert az utolsó szezonokban már nagyon szenvedett a sérülések miatt.

Fotó: nfl.com