Draft Oline

Nemcsak offensive tackle-re lesz szükség, hiszen a center poszt is megoldatlan, jelen pillanat Spencer Pulley az egyetlen játékosunk az O line közepén.

1. Cesar Ruiz

Azt hiszem könyörögni fogunk, hogy elérhető legyen Ruiz a második kör elején, de nem lepődnék meg, ha már az első napon gazdára találna. Azonnal a kezdőcsapatba tehető, ráadásul szinte bármilyen sémában sikeres lehet.

2. Matt Hennessy

Hennessy lehet az a játékos, akit korábban kiválasztanak a vártnál, hiszen azonnal bevethető lehet a kezdőben. Ugyan nem ő fogja a legdurvábban eltakarítani a védőket, de képzett falember, aki a futás- és a passzblokkolásban is helytáll.

3. Lloyd Cushenberry III

Ő is tuti kezdőnek tűnik, bár hajlamos az inkonzisztenciára, így azért elmarad Ruiztól és nálam egy nagyon kicsivel Hennessy-től is. Megvan az atletikussága és a játékintelligenciája ahhoz, hogy kiváló játékos legyen a profik között is.

4. Jonah Jackson

Az utolsó évére az Ohio State-re transferelt a Rutgers-ből. Remek egyensúlyérzékkel rendelkezik és számos nagy futást készített elő a csapata számára 2019-ben. A lábmunkája és az agilitása miatt elsősorban zone blocking sémában lehet őt elképzelni.

5. Robert Hunt

A Katrina hurrikán miatt nehéz gyerekkora volt. Ugyan tackle-ként is van tapasztalata, de a képességei miatt inkább guard lehet a profik között. Rendkívül erős játékos, akinek szüksége lehet némi időre ahhoz, hogy felvegye az NFL ritmusát, de ő is szép jövő előtt állhat.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu