Jedrick Wills

Következik az egyik legfontosabb lista. Ugyan Nate Solder marad a vakoldali tackle és azért Cameron Fleminget is be lehet állítani a kezdőbe ha úgy van, Nick Gates irányába pedig óriási a szeretet, de nagyon sovány ez a line up és lassan 7-8 éve nem sikerült megoldani a támadófalbéli problémákat. A jó hír, hogy jelöltek akadnak szép számmal.

1. Jedrick Wills

Közel tökéletes tehetség, az egyetlen nagy hátránya, hogy a Bamára járt, ami nem túl jól jel a falemberek esetén. Jobb oldali tackle-t játszott, de ne legyen kétségünk, a másik szélen is megállná a helyét. Egyébként is balkezes Tua. Ő rendelkezik a legjobb meccsfelvételekkel, nálam Wills az idei első számú OT.

2. Tristan Wirfs

Nála belejátszik némi technikai hiányosság, elsősorban a passzblokkolásoknál. Ő a legatletikusabb falember idén, aki óriási upside-dal rendelkezik, de kezdetben némi türelemre is szükség lehet vele kapcsolatban, sőt az is elképzelhető, hogy guardként kezdi a profi pályafutását.

3. Andrew Thomas

Ő volt a no1 OT a szezon elején, de kicsit elült rajta a hype. Vele sem járhat rosszul az őt draftoló csapat, hiszen nem esett vissza a teljesítménye, bár összességében nem teljesített kiemelkedően a Georgia O line. Elsősorban a futásblokkolás az erőssége, így a fal jobb oldalán lehet jövője.

4. Mekhi Becton

Nagyot lépett előre a ranglistákon, először Daniel Jeremiah dobta be az 1/4-re a nevét. Elsősorban a testfelépítésével hódít, bár aggodalomra ad okot, hogy ezzel a tömeggel az emberi szervezet képes lehet-e hosszú távon elviselni ekkora terhelést. Persze őt sem írom le teljesen, ha megtanítják a poszt részleteire, akkor kiváló left tackle válhat belőle.

5. Ezra Cleveland

Bajban vagyok, hiszen itt már nagy lutri lesz az offensive tackle-k kínálata. Szinte minden játékos rendelkezik olyan hiányosságokkal, amelyek miatt idő kell a beépítésükre és sok fog múlni a velük dolgozó edzői stábokon is. Nehéz helyzetben vagyok az ötödik helyet illetően, de talán a Boise State játékosa az, akinek a legszebb jövőt jósolom.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu