Peyton Manning Joe Burrow

Peyton Manning elmondta, hogy a napokban felhívta Joe Burrow akit tanácsokkal látott el az újonc szezonjával kapcsolatban. Manning pontosan tudja, hogy milyen helyzet elé néz Burrow mert az 1998-as Draft 1/1-es helyén választották ki a jövőbeli Hall of Famer irányítót.

Manning elmondta a fiatal játékosnak, hogy az újonc szezonja nagyon nehéz lesz de nagyon sokat tanulhat belőle. Az újonc szezonja az NFL-ben teljesen más lesz mint az utolsó szezonja volt az egyetemen. Meg kell értenie a védelmeket, meg kell tanulnia, hogy milyen gyorsak a defensive backek és mindezek megértése után sokkal jobb játékossá válik majd 1-2 szezonnal később.

Manning újonc szezonjában 3-13-as mérleggel zárt így megtanult veszteni ugyanis egy szezon alatt több mérkőzést bukott el mint korábban a középiskolában és az egyetemen összesen. De profitálni tudott belőle és a második szezonjában 13-3-as alapszakasz mutatóval zárt a Colts.

A visszavonult irányító újoncként felállított egy rekordot amelyet a mai napig nem tudtak megdönteni. 28 interceptiont dobott az első profi szezonjában és hiába jött később az öccse vagy Jameis Winston, az újonc rekordja még áll. Viccesen megemlítette Burrow-nak, hogy nem haragudna meg érte ha ezt a rekordot elvenné tőle.

espn.com, Fotó: clutchpoints.com