Leonard Fournette és Cam Newton

Leonard Fournette szívesen látná Cam Newton-t a Jacksonville Jaguars csapatánál és arra ösztönzi a vezetőket, hogy szerződtessék le a csapat nélkül maradt irányítót. A running back nem akart tiszteletlen lenni Gardner Minshew-al de Newton már járt Super Bowl-on és azt szeretné, hogy csapatának a lehető legtöbb esélye legyen a győzelemre.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a vezetőség mit gondol Newton szerződtetéséről de annyi kiderült, hogy megfelelő ellenértékért cserébe megválnának a futójuktól. Fournette szerződéséből egy év van hátra, az ötödik éves opcióval kettő, és a Jaguars trade blockra tette a futót.

Nem meglepő, hogy a Jaguars megválna az egyik kezdőjüktől mert Jalen Ramsey-t és A.J. Bouye-t is eltradelték az utóbbi évben. Mellettük ott van még Yannick Ngakoue defensive end is akinek franchise taget adtak de a játékos nem akar Jacksonvilleben maradni.

A Jaguars a 2017-es Draft negyedik helyén választotta ki a futót aki amikor egészséges volt jól teljesített. Három szezon alatt 36 mérkőzésen lépett pályára, 2.631 futott yardot, 17 futott touchdownt, 134 elkapásból 1.009 elkapott yardot és 2 elkapott touchdownt szerzett.

profootballrumors.com, Fotó :clutchpoints.com