Las Vegas Draft

Újabb 10 név akit érdemes a Draft előtt megismerni. Lassan a végéhez ér az 5 részes mini sorozat a legjobb 50 prospectről. Ezzel a résszel már a legjobb 20-ba is belátást nyerhetünk.

#20 K’Lavon Chaisson (DE, LSU)
A bajnok csapat védőfalának vezére. Gross Matoshoz hasonlóan ő is egy speed rusher. Igaz talán nem olyan gyors mint a Penn State játékosa, de cserébe kicsit izmosabb és jobb a futás ellen.

#19 Patrick Queen (LB, LSU)
Második legjobb LB idén (ha Simmonst Linebackernek vesszük). Képességei alapján inkább mondom őt első kör végére, de mivel Simmons mögött nincs nagyon más, így picit előbb elkelhet annál mint amennyit ér.
Queen inkább egy OLB aki be tud szállni a pass rushba minthogy hátraküldje a DC embert fogni.

#18 Xavier McKinney (S, Alabama)
Miért tartom jobbnak Delpitnél? Mert ő nem adja fel a játékot. Vannak hiányosságai Delpittel szemben, de ezt kompenzálja azzal hogy Delpittel ellentétben ő a play végéig hajt.

#17 Kristian Fulton (CB, LSU)
Újabb kiváló LSU védő. Emberezésben a jobb elkapók meg-meg égették az idei évben. Méretei nem rosszak. Értéke a 2.-3. helyre jó az idei cornerbeackek közt. Kevésbé bánik jól a labdával ha Hendersonhoz hasonlítjuk, viszont kompenzálja azzal hogy tud tackle-t csinálni.

#16 Justin Herbert (QB, Oregon)
Egyértelműen a 3. számú irányítója a 2020-as NFL Draftnak. Előtte jóval a Burrow-Tua páros, mögötte jóval Jordan Love.
Év elején még Tua-ék mellett emlegették, de volt pár gyenge meccse ami jelentősen rontott az értékén. Karja rendben van, potenciál a magas. Viszont döntései nem mindig jók, a pályán nem lát rosszul, de nagyon jól sem és a zsebet sem érzi mindig tökéletesen. Főleg ha az idei év egyik legjobb egyetemi támadófala mögül egy gyengébb mögé kerül.

#15 C.J. Henderson (CB, Florida)
Fizikális és nagy termetű Cornerbeack. Prototípus alkata mellé társul a szükséges agresszivitás. Viszont… NEM tud tackle-t csinálni. Tehát ha 1 az 1-ben megverik, és nincs Safety segítség akkor baj van.

#14 Javon Kinlaw (DT, South Carolina)
Mutatott játék alapján top 10 játékos. Egyedül a kézhasználatába lehet belekötni, de abba se nagyon. Az, hogy DT-ben játszik ront valamennyit az értékén. Nálam ezért csúszott a 14. helyig. Viszont az első kör közepén egy nagyot nyerhet vele az aki kiválasztja.

#13 Jedrick Wills (OT, Alabama)
Jobb oldali tackle, de ugye Tua miatt ő volt a vakoldalon. Az hogy vakoldal vagy sem az nem befolyásolja az ő teljesítményét. Ugyanúgy egy jó falember. Passzblokk az erőssége és jó a lábmunkája. Az hogy Tua vakoldalán volt annyi hátrányt okoz neki hogy ha máshol nem a vakoldalat kell védenie akkor a mozgékonyság neki annyira nem adott és emiatt a futásban kicsit gyengébb lehet.

#12 Henry Ruggs (WR, Alabama)
Sebesség, sebesség, sebesség. Ennyit mindenki tud róla. Tyreek Hill 2.0. Mélységi elkapó és életveszélyes az elkapás után. Nem futja olyan jól az útvonalakat mint Jeudy és nem is jó annyira az 50-50 labdáknál mint Lamb de egyértelműen a 3. számú elkapó.

#11 Andrew Thomas (OT, Georgia)
Legjobb futásblokkoló tackle idén. Épp emiatt mondtam egy kicsit jobbnak Dobbinst mert Swift előtt ilyen jó falemberek voltak. Hatalmas termetű, kézhasználata jó és nagyon magasan van számára a plafon.

Forrás:

Fanfactory.hu

fanfactory.hu és facebook.com/fanfactory.hu