Joe Burrow

Az egyéni ismertetők mellett idén készítek egy listát az egyes pozíciók öt legjobb játékosairól is. Nem akarok félmunkát végezni, így az irányítókkal kezdem. Úgy néz ki, hogy sikerült megoldanunk ezt a posztot, de lássuk kikből választhatnak az ellenfelek.

1. Joe Burrow

Nincs kérdés. Szerintem még akkor is ő maradna az első helyen, ha nem sérül meg Tagovailoa, annyira nagyot játszott idén. Egy olyan irányítóval gazdagodhat a Bengals, aki Patrick Mahomes-hoz hasonlóan elég hamar a liga legjobb játékosai között találhatja magát. Bár Cinncinnatiben ezt is képesek lehetnek elrontani…

2. Tua Tagovailoa

A csípőtörése majdnem a karrierjébe került, de jó úton halad a felépülését illetően és egy virtuális pro day-t is levezényelt. Jóval nagyobb kockázat van benne, mint Burrow-ban, de a papírforma alapján top 5 pick lesz. Lehet, hogy pont az 1/4-re jön érte fel valaki?

3. Justin Herbert

Könnyen elképzelhető, hogy ő lett volna az első QB akit kiválasztanak tavaly, de inkább maradt az egyetemen egy évet. Nincs már rajta akkora hype, hiszen számos hibát lehet felfedezni a játékában, de amikor jó dolgokat művel, akkor szinte megállíthatatlan. Egészen biztosan lesz olyan edzői stáb amelyik úgy gondolja, hogy ki tudja irtani a játékából a negatívumokat.

4. Jordan Love

A hírek szerint kétes a megítélése, számos csapat csak második körös játékosnak tartja, míg máshonnan árad az irányába a szeretet. Az első kör második felébe várhatjuk, aztán majd kiderül mi lesz belőle. Ne feledjük, hogy egy éve ilyenkor Daniel Jones sem állt jobban a ranglistákon.

5. Jacob Eason

Itt már egy nagyobb szakadékot találunk a rangsorban, vélhetően Eason lesz az első olyan játékos, akire inkább csak hosszútávú projektként fognak tekinteni.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu