Las Vegas Draft

Már csak egy hét és az egyetemi játékosok megtudják, hogy melyik NFL csapatnál kezdik meg a profi pályafutásukat. Az idei Draft a korábbiakkal eltérő módon kerül megrendezésre de a játékosbörze célja nem változott, azaz kiválasztani a lehető legjobb és legjobb játékost.

Abban pedig, hogy a lehető legtöbb és legjobb játékost válaszd ki természetesen előnyt jelent (azon kívül, hogy ne Cleveland Browns-nak hívjanak), hogy minél több választásod legyen. Ebben pedig a Miami Dolphins a listavezető mert nekik van a legtöbb és a legtöbb elsőkörös választásuk az idei Drafton.

img-5012.JPG

A tavalyi Laremy Tunsil és Minkah Fitzpatrick csere miatt az alapjogon birtokolt 5. választás mellett a 18., és a 26. helyen is a Delfinek választanak. A Dolphins összesen 14 választással rendelkezik, utánuk a Jacksonville Jaguars, a Minnesota Vikings és a New England Patriots következik 12 pickkel.

img-9766.jpg

Az első körben a Dolphins 3 választása után a San Francisco 49ers, a Jacksonville Jaguars, a Minnesota Vikings és a Las Vegas Raiders rendelkezik több, szám szerint két választással. Hat csapatnak, a Los Angeles Rams-nek, a Houston Texans-nak, az Indianapolis Colts-nak, a Pittsburgh Steelers-nek, a Buffalo Bills-nek és a Chicago Bears-nek nincs elsőkörös választása.

img-9588.jpg

Fotó: twitter.com, instagram.com