Justin Herbert Draft

Az teljesen egyértelmű, hogy Tom Brady távozásával a New England Patriots legnagyobb hiányposztjává az irányítóposzt vált. Mivel a piacról nem töltötték be a hatszoros Super Bowl irányító után maradt hatalmas űrt így sok szakértő azt várja, hogy a Draft első körében irányítót választanak majd.

A Patriots-nak 12 választása van az idei Drafton amivel a Miami Dolphins után a második legtöbb választással rendelkeznek (a Vikings-al és a Jaguars-al egyetemben). A 12 pickből viszont csak 1 választással rendelkeznek az első 85 helyen így roppant fontos, hogy mihez kezdenek az első választásukkal.

Az első kör 23. választását birtokolják aminél Joe Burrow és Tua Tagovailoa már biztosan nem lesz elérhető. Az Oregon Ducks irányítója Justin Herbert már nehezebb dió mert kimehet az első 6 hely valamelyikén illetve hátracsúszhat a Patriots választásáig.

Persze a kialakult helyzet miatt a Pats felmehet érte és valamelyik jövő évi pickjét (az elsőköröst) beáldozva biztosra mehet és megszerezheti Herbert-et. Azonban Bill Belichick-et ismerve akkora döbbenetet nem okozna számomra ha a Pats irányító nélkül zárná az első napot.

clutchpoints.com