Kell egy futó!

Kell egy futó!

A Georgia Egyetem mostanában elég sok jó running back-et nevelt ki. Todd Gurley, Nick Chubb vagy Sony Michel mind ezt a névsort gyarapítja. DeAndre Swift semmivel sem marad el attól a várakozástól, amit ezeknél az említett futóknál támasztani szoktunk.

Swift nem volt nagy terhelésnek kitéve, vagyis elméletileg nem amortizálták le egyetemi évei alatt, ahogy az úgy általában igaz a Georgia Egyetemről kijött futók esetében.

A fiatal játékos az idei class legjobb running back prospectjének van elkönyvelve. Elképesztően jól olvassa a megnyíló lyukakat, kiváló lábmunka jellemzi páratlan egyensúly érzékkel. Nagyon nehéz rajta az említettek miatt a szerelést végrehajtani. Hosszútávú sebesség, gyorsulás, erő, mind-mind a támadó alap felszereltségéhez tartozik. Még a kezei is jók, vagyis elkapások után is veszélyes tud lenni.

Csupa jó dolgot soroltunk fel. Miért csúszhat el a Bucs választási helyéig? Azért, mert pass protection képességei egészen pocsékak. De ha már kézben a labda, onnan nagy baj nem lehet. A Buccaneersnek meg szüksége van a rosteren jó futóra, aki kisegíti Tom Brady munkáját. Szóval adott lehet a házasság?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: cbssports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .