LeSean McCoy Chiefs

LeSean McCoy a héten bekerült a 2010-es évek legjobb csapatába és bevallása szerint még nem foglalkoztatja a visszavonulás gondolata. A running back-nek jelenleg ugyan nincs csapata de elmondása szerint a megfelelő időben alá fog írni a megfelelő csapattal.

A futó még csak a 31. életévét tapossa így még bőven van benne mert például Adrian Peterson, 34 évesen is remekül játszott a tavalyi szezonban. McCoy utolsó éveiben már kevesebb yardot termelt mint pályafutása korábbi éveiben de ebben szerepe van annak is, hogy kevesebb labdát kapott. Ha viszont a kezébe nyomták a labdát akkor termelte a yardokat, tavaly futásonként átlagosan 4.6 yardot szerzett a Chiefs-nek.

McCoy-t a 2009-es Draft második körében választotta ki a Philadelphia Eagles. Később 4 éven keresztül a Buffalo Bills játékosa volt majd tavaly a Chiefs következett. Februárban megszerezte első Super Bowl győzelmét is de inaktív volt a nagydöntőn így csak a partvonal mellől biztathatta a csapattársait.

Pályafutása során 11.071 futott yardot, 73 futott touchdownt, 3.797 elkapott yardot és 16 elkapott touchdownt szerzett. Hatszor került be a Pro Bowl keretbe és kétszer az All-Pro első csapatába. 2013-ban a legtöbb futott yardot, két évvel korábban a legtöbb futott touchdownt szerezte az NFL-ben. Az Eagles történetének legtöbb futott yardot szerző játékosa.

nfl.com, Fotó: twitter.com

maradjotthon.jpg