Panthers Draft

Ahogy közeledik az NFL Draft, a dolgok állítólag úgy tisztulnak egyre jobban, igaz? Nos, erről szó sincs a heti mock draft-ban. Nézzük meg, hogy az elemzők mit gondolnak a Carolina a 7. helyes választásáról.

Az Auburn defensive tackle-je, Derrick Brown a kedvenc nagyjából a teljes draft előtti folyamatnak, így nem meglepő, ha itt is őt találjuk a középpontban.

A héten azonban egy ismerős arc tért vissza a South Carolina védőfalemberének Javon Kinlaw-nak személyében. A Mock Draft sorozat elején Kinlaw felbukkant már a Panthers radarján, de végül hátrébb került mások miatt. Most visszatért a mock draft elemzésekbe.

Benjamin Solak (The Draft Network) szerint a Panthers a hetedikhelyes választását elcseréli a Jets csapatával, cserébe két választást, a 11. és 120. helyet kapja. A 11. helyen aztán a Carolina kiválasztja Kinlaw-t. Jourdan Rodrigue (The Athletic) hasonló elmélettel állt elő. Bár nem adott meg konkrét kiválasztási helyet, az előrejelzése szerint a Panthers Kinlaw-t a 7-12. hely között bárhol kiválaszthatja.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az Ohio State cornerback-je, Jeff Okudah már a harmadik egymást követő héten szerepel a Carolina lehetséges választásaként, ezúttal Eric Edholm (Yahoo Sports) elemzésében. Az ő mock draftjában a Panthers úgy dönt, hogy Okudah-t választja a megszokott kedvencek, Brown és a Clemson linebacker Isaiah Simmons helyett.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com

Fotó: panthers.com