Draft hacker

A héten biztossá vált, hogy az idei Draft online kerül megrendezésre ami nem nyugtatta meg a csapatok vezetőit. Sokan félnek hackertámadósoktól ami igazából teljesen valós problémát jelent és sokféleképpen jelentkezhet a Draft során.

Alapesetben három fő problémát problémát tudok elképzelni. Az első az, hogy egy jó képességű hacker megakadályozza, hogy a kiszemelt csapat le tudja adni a választását. A második, hogy Ő maga küldi be a kiválasztott játékost. A harmadik pedig, hogy belemegy valami jó ki tradebe.

Elcserélheti akár a csapat legjobb játékosát is valami bagatell ellentértékért cserébe. Bár ha ez igaz akkor már meg is történt az első hacker támadás amit a későbbiek Bill O’Brien támadásként fognak azonosítani.

A Baltimore Ravens vezetőedzője, John Harbaugh is problémásnak találta az online Draftot. A Hollók HC-ja problémaként említette, hogy ha valaki betör a rendszerükbe akkor megszerezheti a Draft stratégiájukat, a playbookot és egyéb titkos adatokat is. 

Én nem vagyok számteches ember de ezt a problémát ki lehet küszöbölni ha azt a gépet amelyiken a választásokat küldik be nem csatlakoztatják a saját hálózatukra. Csak a választáshoz szükséges programokat, keretprogramokat kell futtatni rajta.

Fotó: twitter.com

maradjotthon.jpg