Mekhi Becton

Mekhi Becton a Louisville támadó falembere impozáns méretekkel ( 6’7″, 2,01m – 369 lb., 167 kg.) rendelkezik. Első ránézésre azt mondaná az ember, már puszta megjelenése is gondolkodóba ejti a védőket, ekkora böszme nagy fickón merről és milyen módon lehet átjutni.

A 167 kilogramm nem elírás, ráadásul Becton ezekkel a méretekkel sem a lassú srácok táborát gyarapítja. Játékát erő, rugalmasság jellemzi, amivel futás blokkolásnál simán felér a második szintre is.

Ugyanakkor Becton első éve valószínűleg a fejlődésről, fejlesztésről fog szólni, hiszen technikai tudása rendkívül nyers, ráadásul a manapság is sokat használt zóna blokkolási sémákba nem igazán találja a helyét.

A Louisville támadója a 2020-as drafton top4 offensive tackle-jének egyike, különös tekintettel a benne rejlő potenciálra. Alapul véve az eddig kiadott mock draftok listáját leginkább ő lehet az említett 4 támadó falember ( Tristan Wirfs, Jedrick Wills, Andrew Thomas és természetesen Becton) közül az, aki még a 14. helyen benn van a játékosbörzén.

Négyük után nagynak látszik az űr ezen a poszton, szóval ha közülük nem tud a Bucs választani, másra első kört költeni a falemberek közül nem hiszem, hogy kellene. Persze Tom Brady bizonyosan jó néven venné, ha komolyan vennék a megvédését!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: athlonsports.com

maradjotthon.jpg