Todd Gurley Falcons

Már több mint két hete eldőlt, hogy a Los Angeles Rams-től elküldött running back, Todd Gurley az Atlanta Falcons csapatánál folytatja a pályafutását de hivatalossá csak tegnap vált az üzlet. A szerződés csak akkor válik hivatalossá amikor a játékos teljesíti a fizikai felmérőt de a koronavírus járvány okozta korlátozások miatt elhúzódott az üzlet.

A futót a 2015-ös Draft első körében választotta ki a Rams és a csapatnál eltöltött 5 szezonja alatt 5.404 futott yardot, 58 futott touchdownt, 2.090 elkapott yardot és 12 elkapott touchdownt szerzett. Újoncként megválasztották a legjobb újonc támadójátékosnak, 2017-ben az év legjobb támadójátékosának és két szezonban is Gurley nevéhez fűződött a legtöbb futott yard.

A jó teljesítményének köszönhetően 2018-ban négyéves, 60 millió dolláros szerződést kötöttek vele. Az elküldése időzítése nem véletlen ugyanis holnap kapott volna egy 7.55 millió dolláros kerettagsági bónuszt. De ennek ellenére nem úszta meg a Rams ugyanis 20.15 millió dollár halott összeg marad utána a következő két szezonban.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com