Biztosra vehető, hogy a Miami Dolphins irányítót fog választani az idei Drafton első körében a legmagasabb választásával. Azt viszont nem lehet tudni, hogy ez melyik helyen fog bekövetkezni mert többek véleménye szerint a Dolphins vezetősége fel fog tradelni és azt sem tartják kizártnak, hogy az első választást fogják megszerezni.

A korábbi tippek szerint a harmadik pick megszerzését tartották reálisnak, hogy a Detroit Lions helyén megszerezzék az Alabama sérülésből felépülő irányítóját Tua Tagovailoa-t. Az új hírek szerint viszont nem Tagovailoa-t célozzák meg hanem Joe Burrow-t.

Az LSU irányítójáért viszont biztosan az első Draft cetlire lesz szükség. A Cincinnati Bengals is szívesen a soraiban tudná a fiatal játékost de nagyon sok lyuk van a keretükben. Egy több választást tartalmazó ajánlattal elégedettek lehetnének, ráadásul a Dolphins jelenlegi ötödik helyén a Bengals megszerezhetné Tagovailoa-t.

Persze a fő kérdés az, hogy Miamiban mennyit lennének hajlandóak rááldozni Burrow-ra. A Dolphins-nak jelenleg három elsőkörös választása van amelyből minimum kettőt és/vagy egy jövőbeli elsőkörös is át kellene adniuk érte mig Tua-t az 5. helyen is megszerezhetik.