Nagy meglepetésre Aldon Smith megkapta élete utolsó esélyét. A Dallas Cowboys tegnap szerződtette a roppant tehetséges de annál is problémásabb játékost. Amerika Csapata egyéves, 4 millió dolláros szerződést kötött a linebackerrel.

Smith zseniálisan kezdte meg a profi pályafutását de fejben finoman szólva is gyenge volt és rengeteg balhéba keveredett az utolsó években. A játékost letartóztatták ittas vezetés, engedély nélküli lőfegyver birtoklás, bombafenyegetés, vandalizmus és cserbenhagyás miatt is. Mindemellett ráadásul egy 2012-es házibulin még le is szúrták.

Smith-t a San Francisco 49ers választotta ki a 2011-es Draft első körének hetedik helyén. Pályafutása első két szezonjában 33.5 sacket szerzett aminél többet egyetlen játékos sem ért el a liga történetében. A sorozatos balhéi miatt azonban megváltak tőle és csatlakozott a Raidershez ahol mindössze 9 mérkőzésen léphetett pályára mert korlátlan idejű eltiltást kapott.

Nemrégiben azonban törölték az eltiltását de igazából senki sem vette komolyan, hogy innen van visszaút az NFL-be. Jerry Jones viszont megadta számára az utolsó esélyt, remélhetőleg végre használni tudja a fejét és visszatalál a régi formájához mert egy kitűnő játékosról beszélünk.