OJ Howard Bucs

Azt hiszem, ha a Tom Brady által irányított Pats sikeréveire, illetőleg annak kiváltó okaira gondolunk, azonnal a Brady és tight end-je, Rob Gronkowski közötti játékkapcsolat juthat az ember eszébe. Gronk kiválóan blokkolt, de elkapásokkal is sokszor segítette ki irányítóját és csapatát.

Tampában nem lesz ott Rob Gronkowski, aki hatalmas hasznára volt Tom Brady-nek. Pedig a Tampába érkező ikon még a tavalyi szezonban is 69,8 %-os sikerességgel játszotta meg tight end-jeit. Jobb százalékkal, mint az e téren 61,3%-os Winston.

S el is érkeztünk ismét O.J. Howard probléma köréhez, akit első körös tight end dacára, nem tömtek labdával. Pedig Howard nem kisebb reményekkel lett draftolva mint, hogy valami hasonlót mutat majd a pályán, mint new england-i kollégája. Eddig nem jött össze, pedig a testsúlyt leszámítva minden paraméter adott. Vajon Brady és a vele való játékkapcsolat kihozhatja az eddig várakozás alatt teljesítő fiatal tight end valódi képességeit? Örülnénk, ha így lenne!

Eközben amúgy a liga csapatainak képviselői rábólintottak a 14 csapatos rájátszásra. Ezentúl a wild card körben csak a főcsoport győztesek pihenhetnek. Az első négy kiemelt továbbra is a csoportgyőztesekből kerül ki, de hozzájuk immáron nem kettő, hanem három csapat csatlakozhat. Ez talán egy újabb esély lehet a Buccaneersnek, hogy sok év után újra ott legyen januárban is a pályán.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com