Antonio Brown Julio Jones

Kedvenc elkapónk Antonio Brown továbbra sem tud csendben maradni és most az Atlanta Falcons elkapóját Julio Jones-t piszkálja az Instagram-on. Az önmagát rövid időn belül alaposan elásó játékos most azt a megállapítást tette, hogy Ő a legjobb elkapó.

Brown meglátása szerint azért jobb elkapó mint Jones mert az utóbbi 5 szezonban több TD-t szerzett riválisánál úgy, hogy kihagyta szinte teljes egészében az egész tavalyi szezont. Ezzel nehéz is lenne vitába szállni mert a tények makacs dolgok.

Brown az elmúlt 5 szezonban 47 hat pontot érő elkapást mutatott be míg Jones ezen időszak alatt csak 33-at. A két játékos pályafutása szinte egy időben kezdődött mert Brown már 2010 óta szerepelt a ligában de igazából csak 2011-től játszatták amikor az első körben draftolták Jones-t.

Ha azonban nagyon bele akarunk menni a statisztikába akkor viszont az is igaz, hogy Jones elkapásonként több yardot szerzett a pályafutása alatt. Brown-é pedig a jóval több elkapott TD. A mérleg egyszer erre, egyszer arra billen de jelenleg az látszik biztosnak, hogy Jones tovább lesz NFL játékos mint Brown.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com