Cam Newton Jameis Winston

A pletykák szerint a Washington Redskins vezetősége irányítót keres a piacon viszont a mai hírek szerint nem érdeklődnek sem Cam Newton, sem pedig Jameis Winston iránt. A két korábbi 1/1-es választott így tovább keresgélhet magának a piacon.

A Redskins keretében jelenleg a tavalyi elsőkörös Dwayne Haskins és a súlyos lábsérüléssel bajlódó Alex Smith szerepel csak irányítóposzton. Ahogyan délután kiderült inkább Newton tartaléka, Kyle Allen mellett döntöttek akiért egy ötödik körös választást adtak.

instagram.png

Az új vezetőedzője, Ron Rivera miatt kézenfekvő lett volna Newton megszerzése mert a tavalyi alapszakasz végét leszámítva Newton egész pályafutása során Rivera játékosa volt. Ez igaz Allen-re is bár Ő csak másfél évig dolgozott együtt Rivera-va.

Newton még egyéves szerződéssel rendelkezik ami biztosan visszatartja az érdeklődőket. 21.1 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de ez 2 millió dollár halott összeg mellett felszabadítható. Ha nem találnak rövid időn belül trade partnert akkor biztosan megválnak tőle.

Valószínűleg erre várnak a csapatok mert akkor bármilyen összegű szerződésért megszerezhetik. Ez a helyzet már fennáll Jameis Winston esetében ugyanis neki lejárt a szerződése.

Pro Football Rumors, Fotó: bucswire.usatoday.com, sports.yahoo.com