Joe Burrow Bengals

Joe Burrow-t szinte biztosan a Cincinnati Bengals fogja kiválasztani az áprilisi Draft első helyén de nem biztos, hogy örülni is fog a kiválasztásnak. Az LSU irányítója eddig végig azt mondta, hogy annál a csapatnál fogja megkezdeni a profi pályafutását amelyik draftolja de többen mást tanácsolnak a számára.

Többek között Steve Bartkowski is azt tanácsolja a fiatal irányító számára, hogy “húzzon egy Eli Manning-et” és a visszavonult irányítóhoz hasonlóan ne utasítsa vissza a csapatot. Bartkowski-t az 1975-ös Draft 1/1-es helyén választotta ki az akkor gyenge Atlanta Falcons így 55-66-os győzelem-vereség mutatóval vonult vissza.

Manning-et a 2004-es Draft első helyén választotta ki a San Diego Chargers de már korábban lenyilatkozta, hogy nem lesz a csapat játékosa. Így még a Draft ideje alatt eltradelték a Giants-el. Akkor a Chargers megkapta a Giants által kiválasztott Philip Rivers-t és többek között egy elsőkörös picket is.

Jelenlegi találgatások alapján több csapat is irányítót fog választani az első körben de azt nem lehet megjósolni, hogy az érdeklődő csapatok mennyit lennének hajlandóak feláldozni, hogy megszerezzék a fiatal irányítót.

Fotó: clutchpoints.com